Siirry pääsisältöön

MB

MB on paineentasauslaatikko tulo- ja poistoilmalle. Se mahdollistaa tasaisen ilmanjaon hajottajaan sekä ilmavirran mittaamisen ja tasapainottamisen.
MB vaimentaa hyvin kanavajärjestelmän aiheuttamaa ääntä sekä huoneesta toiseen kantautuvaa ääntä päätelaitteiden kautta. MB on tarjolla useilla säätöpeltivaihtoehdoilla. Pienikokoinen laite on helppo käsitellä ja asentaa.
Säätöpelti B perustuu ainutlaatuiseen kartiosäätöpeltiin, sekä mahdollistaa suuren säätöpaineen ilman korkeita äänitasoja. Kartiosäätöpelti mahdollistaa tarkan ja luotettavan ilmavirran mittauksen.
Säätöpelti B on saatavana tulo- ja poistoilmalle. Sen luettavan K-arvoasteikon avulla voi säätöpellin esisäätää ennen todellisen ilmavirran mittausta.
Säätöpellit C ja E ovat läppäpeltejä tulo- ja poistoilmalle. Nämä vaihtoehdot soveltuvat kohteisiin, joissa ei tarvita suurta säätöpainetta. If the MB box is used without damper for supply air, it is necessary to install distribution filter PP. This distribution filter is standard in the MBC box. Jos MB-laatikkoa käytetään tuloilmassa ilman säätöpeltiä, tulee käyttää ilmantasausosaa PP. Ilmantasausosa on vakiona MBC-laatikossa.

  • Pieni koko ja yksinkertainen asennus
  • Useita säätöpeltivaihtoehtoja
  • Matalat äänitasot
  • Mahdollistaa tulevaisuuden järjestelmämuutokset
OminaisuusArvo