Kesälahja sinulle

Tarjoamme TEKNOsim 6 -ohjelman käyttöösi maksutta loppuvuodeksi. Lataa elokuun loppuun mennessä ja käytä vuoden loppuun. TEKNOsim on nopein sisäilmaolosuhteiden simulointiohjelma, joka laskee ketterästi jäähdytys- ja lämmitystarpeet rakennuksille.

Tutustu TEKNOsimiin
Siirry pääsisältöön

Tietosuojakäytäntö

1.1 Oy Lindab Ab on sitoutunut suojaamaan henkilötietoja. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka Oy Lindab Ab käsittelee henkilötietoja, jotka saamme sinulta käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, ja kuinka voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä.

1.2 Oy Lindab Ab kerää ja tallentaa henkilötietoja, joita ovat esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoite, ja puhelinnumero ja joita annat saadaksesi tietoa meiltä. Tällaiset henkilötiedot auttavat meitä käsittelemään tietopyyntöäsi.

1.3 Edellä mainittujen käyttötarkoitusten lisäksi saatamme käsitellä henkilötietojasi verkkosivuston hallinnan ja päivittämisen yhteydessä, sisäisiä rekistereitämme, tilastollista analyysiä tai tuotetilausten toimittamista varten ja/tai ottaaksemme yhteyttä myyntitilanteessa- tai asiakassuhteen hoitoa varten. Sivustollamme vieraillessasi selaimeesi voidaan luoda eväste, jonka avulla analytiikkatyökalumme saa tietoja verkkokäyttäytymisestäsi sivuillamme. Evästeen kautta emme voi saada henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi.

1.4 Oy Lindab Ab kerää henkilötietoja, jotta se voisi tehdä edellä määritettyjä toimenpiteitä. Kun Oy Lindab Ab käyttää henkilötietoja tämän verkkosivuston parantamiseen tai tilastotietojen analysointiin, tietojen keräämisen perusta on Oy Lindab Ab:n oikeutettu intressi tehdä parannuksia ja analysoida tietoja.

1.5 Edellä mainituissa tarkoituksissa henkilötietoja voidaan siirtää Lindab Group -konsernin yrityksiin ympäri maailman, ja ne voivat sijaita EU- ja ETA-alueen (Euroopan talousalue) ulkopuolella ja niissä saattaa tietyissä tapauksissa olla EU- ja ETA-aluetta matalampi tietosuojan taso (Bosnia-Hertsegovina, Kroatia, Kazakhstan, Kosovo, Serbia-Montenegro, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Valko-Venäjä, Venäjä). Kun henkilötietoja siirretään EU- ja ETA-alueen ulkopuolisiin maihin, Oy Lindab Ab varmistaa henkilötietojen tietosuojan riittävän tason käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita. Vakiosopimuslausekkeet ovat luettavissa seuraavan linkin kautta:
http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm

1.6 Kerätyt ja tallennetut henkilötiedot ovat ainoastaan Lindab Group -konsernin yritysten käytettävissä lukuun ottamatta seuraavia tapauksia, joissa voimme antaa tietoja muille vastaanottajaosapuolille:

  • kun laki edellyttää tietojen antamista
  • kun tietoja annetaan liiketoiminnan ostajalle tai mahdolliselle tulevalle ostajalle
  • kun henkilötietoja annetaan Oy Lindab Ab:n valtuuttamille palveluntarjoajille, jotka tuottavat tähän verkkosivustoon ja sen toimintoihin liittyviä palveluita, mutta vain siinä määrin kuin tällaisten palveluiden kannalta on välttämätöntä (esim. pankkikorttipalvelun tarjoaja verkkomaksujen käsittelyä varten, kuljetuspalveluiden tarjoaja tuotteiden toimittamista varten ja IT-palveluiden tarjoaja(t) verkkosivun ylläpitoa, kehittämistä ja tukipalveluita varten).

1.7 Oy Lindab Ab suojaa kaikkia tällaisille kolmansille osapuolille siirrettäviä henkilötietoja tai muihin maihin siirrettäviä henkilötietoja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti edellä kuvatuin keinoin.

1.8 Jotkin verkkosivuillamme olevat yhteystietokentät ovat pakollisia (*-merkki). Jos tällaisia tietoja ei anneta, emme voi lähettää haluamaasi materiaalia.

1.9 Oy Lindab Ab säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin tietojen keräämisen tarkoituksen kannalta on välttämätöntä. Se tarkoittaa, että Oy Lindab Ab poistaa henkilötiedot, kun niitä ei enää tarvita pyynnön käsittelemiseen, käyttäjätilin hallintaan tai asiakassuhteen hoitamiseen. Anonymisoidut tilastotiedot voidaan säilyttää pidempään.

1.10 Voit pyytää henkilötietojesi korjausta tai poistamista koska tahansa halutessasi. Ota kuitenkin huomioon, että tietojen poistamisen seurauksena Oy Lindab Ab ei välttämättä pysty käsittelemään pyyntöjäsi tai tilauksiasi, tai että käyttäjätilisi vanhenee. Sinulla on oikeus pyytää kopiota rekisterissämme olevista henkilötiedoistasi. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käytön rajoittamista (esim. jos tiedot ovat mielestäsi virheellisiä) tai henkilötietojesi käytön lopettamista (esim. silloin kun tietoja käytetään Oy Lindab Ab:n verkkosivuston parantamiseen). Sinulla on oikeus saada koneellisesti luettavassa muodossa henkilötietosi, joita on käytetty tilauksen käsittelemiseen, tilin hallintaan tai asiakassuhteen hoitamiseen, ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Jos henkilötietojesi käsittely perustuu  suostumukseen, sinulla on oikeus perua suostumus koska tahansa. Jos perut suostumuksesi, se ei vaikuta ennen perumista tehdyn henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen.

1.11 Oikeuksia saattavat koskea ehdot tai rajoitukset. Siksi ei ole varmaa, onko sinulla esimerkiksi oikeutta siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, vaan se riippuu käsittelytoimenpiteen erityisistä olosuhteista.

1.12 Oy Lindab Ab Y-tunnus 0920791-3 on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, ja pyynnöt käyttää edellä mainittuja oikeuksia tulee osoittaa Oy Lindab Ab, Juvan teollisuuskatu 3, 02920 Espoo kirjekuoressa, johon on merkitty ”Osoitettu: Oy Lindab Ab, GDPR-koordinaattori”.

1.13 Jos olet tyytymätön siihen, kuinka Oy Lindab Ab käsittelee henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa asiasta Lindab Groupin GDPR johtajalle, joka on ylin Lindab konsernin henkilötietojen käsittelyä valvova henkilö.

2. EVÄSTEET

2.1 Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sisältää tietokoneellesi tallentuvaa tietoa. Evästeitä käytetään vain teknisistä syistä sekä helpottamaan verkkosivuston käyttöä. Yksi evästetyyppi tallentaa tiedoston pysyvästi tietokoneellesi. Sitä voidaan sen jälkeen käyttää muokkaamaan verkkosivuston sisältöä käyttäjän valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toinen yleinen evästetyyppi on istuntoeväste. Kun vierailet verkkosivustolla, istuntoevästeitä lähetetään tietokoneesi ja palvelimen välillä tietojen keräämistä varten.
Istuntoevästeitä ei tallenneta, kun suljet verkkoselaimen. Sivustolta
www.allaboutcookies.org saat lisätietoja siitä, kuinka evästeet toimivat.

2.2 Evästeet, joita Oy Lindab Ab käyttää verkkosivustollaan (evästeen tallennusaika kerrotaan suluissa evästeen nimen jälkeen), ovat seuraavat:
LindabComMarket This cookie saves information about your preferred market.
First time visitors will be asked to select a preferred market. The choice is saved into this cookie and used later to automatically direct user to the preferred site. (1 year.)
LindabComHomePro This cookie saves information about preferred businesses segment, private or professional. Private users will be directed to the private section of the site and vice versa. (1 year.)
ISAWPLB This cookie keeps tracks of the current server client session and is
purged when the user leaves the site. It is used to direct http traffic to the correct web server. (Session).
survey-response This cookie is used to hide surveys from users who already
participated or did not want to participate. (45 days.)

2.3 Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustoamme. Sen vuoksi käytämme Google Analytics -ohjelmaa, jonka avulla analysoimme käyttäjien käytöstä anonymisoidusti ja yhdistettyjen tietojen perusteella. Sallimme myös Google Analytics -ohjelman asentaa ja hallinnoida sivulla olevia evästeitä. Google Analytics on asentanut seuraavat evästeet sivuston vierailukertojen ja vierailijoiden tietojen kirjaamista varten. Tilastoja käytetään parantamaan sivuston käyttäjäkokemusta.

_utma Used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utma cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. (2 years)
_utmz Stores the traffic source or campaign that explains how the user reached your site. The cookie is created when the javascript library executes and is updated every time data is sent to Google Analytics. (6 months)
_utmb Used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utmb cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. (30 minutes)
_utmb Used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utmb cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. (10 minutes)
_utmc Used to create a timestamp of the exact moment in time when a visitor
leaves a site. This cookie is part of Google analytics in conjunction with the _utmb cookie. (This cookie is deleted when the browser is closed.)

2.4 Käytämme Leadoon käyttäjänseurantaa seurataksemme, miten käyttäjämme liikkuvat nettisivuillamme ja yhdistämme tämän datan käyttäjän tietoihin, joita kerätään esim. Chat interaktioiden kautta. Leadoo käyttää etag seurantaa, joka teknisesti eroaa keksipohjaisesta seurannasta, mutta johon pätevät samat lainalaisuudet kuin evästeisiin. Tarkista Leadoo Marketing Technologies Oyn tietosuojakäytäntö (https://leadoo.com/privacy-policy/) tietääksesi enemmän siitä, mitä järjestelmässä seurataan. GDPR mielessä me toimimme kontrollerina ja Leadoo datan prosessorina. Mikäli et halua, että sinua seurataan voit tyhjentää selaimesi välimuistin. Lisätietoja siitä, miten Leadoo toimii, tarkista https://leadoo.com/privacy-policy-processor/.

2.5 Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa verkkoselaimesi asetuksia siten, että evästeiden tallentuminen estetään automaattisesti, tai siten, että selain ilmoittaa aina, kun verkkosivusto haluaa tallentaa evästeitä tietokoneellesi. Voit poistaa aiemmin tallennetut evästeet selainohjelman kautta (katso lisätietoja kohdasta 2.5). Ota huomioon, että tietyt verkkosivuston osat ja toiminnot edellyttävät evästeiden käyttöä eivätkä ne välttämättä toimi, jos evästeet poistetaan tai estetään.

2.6 Jos haluat poistaa laitteellesi jo tallennetut evästeet ja käytät PC-tietokonetta ja uudehkoa selainta, paina painikkeita CTRL + SHIFT + DELETE yhtä aikaa. Jos tämä pikakomento ei toimi, alla olevien linkkien kautta pääset yleisimmin käytettyjen selainten tukisivustoille.

Viimeinen linkki opastaa poistamaan Flash-evästeet:
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari
Flash-evästeet

2.7 Jos haluat lisätietoja tällä verkkosivustolla käytetyistä evästeistä, ota yhteyttä Oy Lindab Ab:n GDPR-koordinaattoriin.

3. SOSIAALINEN MEDIA JA PIENOISOHJELMAT
Verkkosivuilla saatetaan käyttää sosiaalisen median pienoisohjelmia, joiden avulla käyttäjä pääsee tarkastelemaan [Lindabin] verkkosivuston sisältöä sosiaalisen median alustoilla (mm. Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn). Jos haluat tietää tarkemmin, mitä tietoja kerätään sosiaalisen median kautta ja mitä evästeitä tällaiset kolmannet osapuolet käyttävät, tutustu kunkin sosiaalisen median alustan voimassa olevaan tietosuojakäytäntöön.