Siirry pääsisältöön
Ihmisiä kauppakeskuksessa

Kauppakeskusten ilmanvaihtojärjestelmät

Lindabin ilmanvaihtojärjestelmät ovat useiden kauppakeskusten terveellisen hengitysilman perustana. Kohteitamme ovat muun muassa Mall of Tripla, Tapiolan Ainoa, Kauppakeskus Jumbo, Iso Omena ja Goodman.

Lindab ilmalämmitys

Lindabin suunnittelemien kauppakeskusten ilmanvaihdossa, ilmanlämmitysjärjestelmien rungon muodostavat tyypillisesti lämmityspaneelit ja -katot Atrium ja Loggia sekä päätelaitteet RCW ja CRL.

Atrium-lämmityspaneeli

Lämmityspaneelien lämmitys perustuu lämpösäteilyyn. Lämmityspaneelit lämmittävät huoneenpintoja, jonka avulla saadaan hyvä terminen sisäilmasto. Säteilylämmitys on myös taloudellinen, koska ihminen aistii lämpösäteilyn ihollaan ja siksi huonelämpötila voidaan jättää matalammaksi kuin perinteisillä järjestelmillä. Lämmityspaneeli jättää myös lattiapinnat vapaiksi. Atrium on markkinoiden kevein lämmityspaneeli. Rakennekorkeutta on vain 60 mm. Atrium voidaan asentaa alakattoon, kattoa vasten tai vapaasti roikkumaan. Atriumia voidaan käyttää myös kattojäädytykseen.

Loggia-lämmityskatto

Loggia on markkinoiden kevein lämmityskatto. Loggia on nopea ja helppo asennettava. Loggia on edukseen suurissa tiloissa, sillä se voidaan asentaa pitkiksi, näyttäviksi nauhoiksi.

   

Ilmalämmityksen päätelaitteet

RCW on erityisesti korkeisiin tiloihin suunniteltu pyörrevirtahajotin. Laitteessa on säädettävät siivet, joilla puhalluskuvio voidaan asetella vaaka- tai pystysuuntaiseksi. CRL on pyöreä laite rei'ittämättömillä ja säädettävällä etulevyllä. Suunnittele LindQST:illä kohteeseesi sopiva ilmalämmityksen päätelaitekokonaisuus.

Plexus

Plexus-tuloilmapalkki sopii erilaisiin myymäläympäristöihin, sillä se on mitoitettu 600 x 600 ja 1200 x 600 alakattojärjestelmiin. Lisäksi Plexuksesta löytyy vapaa-asenteiset mallit. Plexus suuntaa tuloilman 360-asteen kuviossa mahdollistaen lyhyet heittopituudet ja siten vedottoman sisäilmaston myymälätilaan. Ilmavirran ja heittokuvion säätö käy helposti ilman työkaluja. Plexusta voidaan käyttää lämmitykseen, jäähdytykseen ja ilmanvaihtoon. Laite voidaan varustaa Drypack -kondenssinestolla, Regula Secura –kondenssivahdilla, alhaalta puhdistusta varten kääntyvällä patterilla sekä tehdasasennetuilla venttiileillä ja säätölaitteilla.

Puhtaasti Safe

Ilmanvaihdon raikas ja turvallinen runko rakentuu Safe®-kanavajärjestelmällä.