Siirry pääsisältöön

Tuo turvaa kustannustehokkaasti

Fire System Pro on nyt saatavilla! Fire System Pro on kustannustehokas kokonaisratkaisu palopeltien hallintaan, valvontaan ja testaukseen. Järjestelmä koostuu vain kolmesta pääkomponentista ja se on suunniteltu nopeuttamaan kaikkia järjestelmän toteutuksen työvaiheita.

Valitse kiinteistön suojaukseen moottoroidut palopellit

Näin palo ja savu saadaan rajattua yhteen palo-osastoon. Tulen ja savukaasujen leviäminen ilmanvaihtojärjestelmässä kestää vain sekunteja. Nopeasti reagoivat vastatoimet säästävät ihmishenkiä ja suojaavat omaisuutta.

 

image46qe.png

Tutustu tarkemmin uuteen järjestelmään ja sen komponentteihin ja kysy lisää asiantuntijoiltamme

 

Fire System Pro:lla on laajat liitettävyys- ja kommunikointimahdollisuudet. Yleishälytys-tiedon lisäksi onnistuvat ilmanvaihtokoneen pysäytys ja palonilmaisinkeskuksen hälytyksen vastaanotto. RAU-järjestelmään tarketiedot saatavilla BACnet- ja Modbus-väyläliitännällä. Yhteen PRO-M ohjauskeskukseen on kytkettävissä 60 palopeltiä ja 59 savunilmaisinta. Palopellit on mahdollista ryhmittää alueittain.

Suunniteltu nopeaan asennukseen

Järjestelmä on nopeampi asentaa ja suunnitella yksinkertaisen kaapeloinnin myötä. Palopellit kytketään suoraan kukin omaan peltimoduuliin. Ei siis tarvita erillisiä kytkentärasioita ja jatkoliitoksia. Peltimoduuleiden välille tulee vain väylä- ja heikkovirtakaapelointi. Kytkentäkuvat ovat näkyvillä suoraan komponenteissa, mikä nopeuttaa myös osaltaan sähkötöitä.

ProLink

Nopeampi käyttöönotto langattomasti ProLink -sovelluksella. Enää ei tarvitse kivuta katonrajaan palopeltien peltimoduuleiden käyttöönottamiseksi, vaan se hoituu nopeasti älypuhelimella.

Tehokas ja automaattinen toimintatestaus

Fire System Pro on suunniteltu paloturvallisuusjärjestelmän räätälöityyn ja automaattiseen testaukseen ja ohjaukseen.

Testitoiminnot 

  • Yksilöllinen testauksen määritys PRO-M:stä  
  • Manuaalinen testaustoiminto
  • Yksityiskohtainen hälytysviestintä