Siirry pääsisältöön
KVDPX

Uusi KVDPX

Lindab on kehittänyt neljä uutta äänenvaimenninmallia pyöreisiin kanaviin.  Valikoima sisältää neljä M1-luokiteltua vaimenninta, joista kaksi ovat avattavia. Vaimennusmateriaaleina ovat M1-luokiteltu Acutec® ja sen tehokkaampi versio Acutec® Plus. Acutec® Plussalla varustetut KVDPX-1 ja KVDPX-2 ovat markkinoiden tehokkaimpia vaimentimia kokoluokassaan.

Valitse KVDPX, kun laatuvaatimukset ovat korkealla tasolla ja asennustilaa on rajallisesti.

KVDPX-1 ja -2 koot 400-800 lamelleilla

Mallien 1 ja 2 koot 400-800 ovat varustettuja lamellilla maksimaalisen vaimennuksen saavuttamiseksi. Kuitenkin vaimentimien painehäviö on saatu matalaksi päätykappaleiden muotoilun avulla.

Parempi vaimennusteho

Vaimennusteho on parantunut kaikilla taajuusalueilla, mutta varsinkin matalilla ja keskitaajuuksilla lisääntynyt vaimennusteho pienentää kuuluvaa melua merkittävästi. Myös mallien 3 ja 4, vaimennusarvot ovat paremmat kuin aikaisemmilla KVDP-malleilla.
 

Avattavat mallit

KVDPX-2 ja KVDPX-4 -mallit ovat varustettu avattavalla kannella, ja niiden vaimennuselementit ovat tarvittaessa irrotettavissa puhdistusta ja vaihtoa varten. Kannen kautta kanaviston tarkastuksetkin onnistuvat vaivattomasti.

   

Vaimennusmateriaali – tehty kestämään

Acutec® ja Acutec® Plus ovat M1-luokiteltuja polyesterikuitumateriaaleja. Etuina mineraalivillaisiin vaimennusmateriaaleihin verrattuna on niiden turvallisuus. Acutec®-materiaaleista ei irtoa sisäilmaan hengitettäväksi haitallisia kuituja. Acutec® kestää rasitusta eikä vaadi reikäpeltiä suojakseen. VTT testasi 50 vuoden keskimääräisillä nuohouskerroilla vaimentimien keston, eikä nylonharjalla saatu edes pintakangasta nukkaantumaan. Teimme uusille KVDPX:ille sadan vuoden nuohoustestit, jotka osoittivat Acutecin kestävyyden.

    

Hyvä sisäilmasto

Tehokkailla vaimentimilla saadaan poistettua ilmanvaihtojärjestelmän aiheuttama häiritsevä melu oleskelutiloista. Varsinkin matalat taajuudet saattavat aiheuttaa päänsärkyä, väsymystä, keskittymiskyvyn heikentymistä sekä lisätä stressiä. Vaimentimilla poistetaan myös tilojen välistä ylikuulumista: puhe ja muut äänet eivät kantaudu kanaviston kautta tilasta toiseen. Tehokkaalla äänenvaimennuksella ja turvallisella puhtaalla sisäilmalla saadaan toteutettua viihtyisät työtilat, joissa tuottavuus on optimaalisella tasolla.

Suunnittele LindQST:lla

Äänenvaimentimien mitoitus on helppo tehdä LindQST:llä. Uudet vaimenninmallit löytyvät MagiCAD-tuotekirjastosta ja ne ovat tulossa myös CADS:iin.


M1-puhtausluokitus Acutec ja Acutec PlussalleM1-ilmanvaihtotuotteiden puhtausluokitus. Vaimennusarvot testattu ISO 7235 -standardin mukaisesti.

Eurovent-sertifikaatti Lindabin äänenvaimentimilla Vaimentimet ovat osa Eurovent-sertifioitua Lindab Safe-kanavajärjestelmää, joka täyttää asennettuna D-luokan tiiviyden.