Siirry pääsisältöön
Lindab Magestic -sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmät

Lindab Magestic -sadevesijärjestelmä ikääntyy arvokkaasti

Kruunaa rakennus majesteettisella materiaalilla

Lindab Magestic on parannettu kuumasinkitty materiaali Rainline -sadevesijärjestelmään. Magestic on vanhaa ja perinteistä yhdistettynä uuteen ja se tarjoaa luotettua Lindab-tyylikkyyttä vahvalla sinkkimagnesium pinnoitteella. Magestic on Rainline-tuoteperheen todellinen kruunun jalokivi.

Eliittiluokan sinkitys

Uusi teknologia on mahdollistanut materiaalin kehittämisen käyttämällä magnesiumia luomaan vankan suojan sinkin huokoiselle materiaalille korroosiota vastaan.

Todistettua suojaa

Suolasumutestit ovat osoittaneet materiaalin pinnoitteen olevan kestävin kaikista metallipinnoitetuista teräksistä. Magesticin korroosiokestävyys on yli kaksikymmenkertainen kuumasinkittyyn teräkseen verrattuna.

Vähäinen korroosio rannikkoalueilla

Klooripitoinen ympäristö ei vaikuta Magesticin korroosiosuojaan. Magesticia on testattu myös luonnollisissa ympäristöissä, joiden tulokset osoittavat yli kolminkertaisen korroosionkestävyydeen merellisissä ympäristöissä standardiin galvanoituun materiaaliin verrattuna.

Pienempi ympäristövaikutus

Kuumasinkitty teräs on jo itsessään kaikista ympäristöystävällisin materiaali sadevesikouruihin ja syöksyputkiin. Magesticin avulla sinkin tuotannossa vaadittavia resursseja kulutetaan yhä vähemmän.

Ikääntyy arvokkaasti

Maalaamattomat teräskourut reagoivat ympäristöönsä eri tavalla riippuen siitä millaiseen ilmastoon ne on asennettu. Magestic säilyttää upean ja uudenveroisen metallihopeisen ulkonäkönsä vielä 3-5 vuoden kuluttua asennuksesta.

10 vuoden takuu

Lindab Magestic tuotteilla on 10 vuoden takuu.

 

Vanhaa ja perinteistä yhdistettynä uuteen

Trendit tulevat ja menevät, mutta kun aika on kypsä, ne palaavat aina. Tämä pätee myös rakennusalalla. Erilaiset rakennukset edellyttävät erityyppisiä materiaaleja riippuen siitä, onko kyse uudisrakennuksesta vai remontista, rantamökistä vai kaupunkitalosta. Sinkkimagnesium on materiaali, joka vastaa toiveisiimme. Sinkkimagnesium toimii täydellisesti niin korjaus- kuin uudisrakentamisessa, niin meren rannalla, kaupungissa kuin maallakin. Materiaalia voidaan työstää ja muotoilla monella eri tavalla. Taivutus, venyttäminen ja muotoilu ovat mahdollisia alhaisissa lämpötiloissa, mikä on etuna erityisesti pohjoisessa ilmastossa.

   

Elegantti ikääntyminen mahdollistaa pitkän käyttöiän

Sinkkimagnesium ei ole vain eleganttia, se on myös hyvin luotettava materiaali, joka säilyttää toimintakykynsä pitkän ajan. Vesikourujen ja syöksyputkien tai kattojen materiaalien pitää täyttää niille asetettavat esteettiset ja toiminnalliset vaatimukset. Teräksen, magnesiumin, alumiinin ja sinkin yhdistelmä selviää ympäristöistä, jotka ovat liian haastavia monelle muulle materiaalille. Sinkkimagnesiumin kyky “parantaa itse” leikattuja ja naarmuuntuneita reunoja pidentää materiaalin käyttöikää. Sinkkimagnesiumin salaisuus on, että orgaanisen materiaalin tavoin se muuttuu ajan mukana. Ikääntymistä ei voi pysäyttää - mutta voit olla varma siitä, että sinkkimagnesium ikääntyy tyylikkäästi ja sulautuu ympäristöönsä.

Kestävästi tulevia sukupolvia ajatellen

Rakennamme parempaa tulevaisuutta sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Käyttämiemme materiaalien pitää täyttää vaatimuksemme - järjestelmä, joka suojaa rakennuksia ja koteja vuodesta toiseen. Lindab valitsee miljööseen istuvia materiaaleja. Pidämme huolta tulevista sukupolvista ajattelemalla ympäristöystävällisesti. Teräs on ihanteellinen materiaali rakennuksiin, joiden on tarkoitus säilyä pitkään. Se on myös kestävän kehityksen mukainen materiaali, koska se voidaan kierrättää menettämättä sen hyviä ominaisuuksia. Sinkkimagnesium toimii sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Voimme hyvällä omalla tunnolla rakentaa uuttaa, remontoida ja ylläpitää vanhaa, kun valitsemme rakennusmateriaaliksi teräsohutlevyn.

Estää ruostumisen

Sinkityille pinnoitteille on ominaista niiden kyky estää ruostuminen leikkauspinnoissa sekä naarmuissa. Magnesium on nodisempaa materiaalia kuin normaali sinkki, jonka vuoksi se myös korjaa itseään tehokkaammin. Magestic on kestävästi kaunis!

   

Rainline-sadevesijärjestelmä
Lindabin työntekijä hymyilee

Voimmeko auttaa suunnitelmasi toteuttamisessa?

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin sadevesijärjestelmäkysymyksiin ja auttaa tuotevalinnoissa.

    

Viimeistele talon ilme Rainline-sadevesijärjestelmällä. Näillä ohjeilla onnistut sadevesikourujen asennuksessa: