Siirry pääsisältöön
Lindab Magestic -sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmät

Lindab Magestic -sadevesijärjestelmä ikääntyy arvokkaasti

Kruunaa rakennus majesteettisella materiaalilla

Lindab Magestic on parannettu kuumasinkitty materiaali Rainline -sadevesijärjestelmään. Magestic on vanhaa ja perinteistä yhdistettynä uuteen ja se tarjoaa luotettua Lindab-tyylikkyyttä vahvalla sinkkimagnesium pinnoitteella. Magestic on Rainline-tuoteperheen todellinen kruunun jalokivi.

Eliittiluokan sinkitys

Uusi teknologia on mahdollistanut materiaalin kehittämisen käyttämällä magnesiumia luomaan vankan suojan sinkin huokoiselle materiaalille korroosiota vastaan.

Todistettua suojaa

Suolasumutestit ovat osoittaneet materiaalin pinnoitteen olevan kestävin kaikista metallipinnoitetuista teräksistä. Magesticin korroosiokestävyys on yli kaksikymmenkertainen kuumasinkittyyn teräkseen verrattuna.

Vähäinen korroosio rannikkoalueilla

Klooripitoinen ympäristö ei vaikuta Magesticin korroosiosuojaan. Magesticia on testattu myös luonnollisissa ympäristöissä, joiden tulokset osoittavat yli kolminkertaisen korroosionkestävyydeen merellisissä ympäristöissä standardiin galvanoituun materiaaliin verrattuna.

Pienempi ympäristövaikutus

Kuumasinkitty teräs on jo itsessään kaikista ympäristöystävällisin materiaali sadevesikouruihin ja syöksyputkiin. Magesticin avulla sinkin tuotannossa vaadittavia resursseja kulutetaan yhä vähemmän.

Ikääntyy arvokkaasti

Maalaamattomat teräskourut reagoivat ympäristöönsä eri tavalla riippuen siitä millaiseen ilmastoon ne on asennettu. Magestic säilyttää upean ja uudenveroisen metallihopeisen ulkonäkönsä vielä 3-5 vuoden kuluttua asennuksesta.

10 vuoden takuu

Lindab Magestic tuotteilla on 10 vuoden takuu.

 

   

   

Rainline-sadevesijärjestelmä

    

Viimeistele talon ilme Rainline-sadevesijärjestelmällä. Näillä ohjeilla onnistut sadevesikourujen asennuksessa: