Siirry pääsisältöön
Kirjaston lukusali

Päiväkodit & koulut

Leikki on lasten työtä, ja meidän työtämme on tuottaa heille paras mahdollinen sisäilma. Raikas sisäilma on lasten perusoikeus. Puhdas sisäilma pitää oppijat pirteinä, hyvinvoivina ja keskittymiskykyisinä. Tehdään tämä todeksi yhdessä!

Päiväkotien ja koulujen ilmavaihdonratkaisuissa esiintyvät tyypillisesti Lindabin tuotteista runkona Eurovent- ja Eurofins-sertifioitu Safe®-kanavajärjestelmä, UltraLink® FTCU, NS19, VSRNR19, DCS, LKP, LCP ja Pascal-järjestelmä.

Tuoreita kohteitamme ovat Kalasataman korttelitalo, Kirkkonummen Jokirinteen oppimiskeskus, Kaarisillan yhtenäiskoulu ja Muuramen päiväkoti. 

Pudasjärven koulukampus

Pudasjärven kaupunki halusi satsata terveelliseen, uudenaikaiseen ja monikäyttöiseen oppimisympäristöön. Maailman suurimman hirsikoulun talotekniikan suunnittelun lähtökohtana oli, että oppilaat ja opettajat pääsevät terveelliseen, virikkeelliseen ja nykyaikaiseen työympäristöön. Talotekniikan toteuttanut Are Oy valitsi Lindabin kohteen ilmavaihtotuotteiden ja -järjestelmien toimittajaksi. Projektipäällikkö Pekka Iloviidan mukaan Lindabin sisäilmatuotteet vastasivat hyvin kohteen toiminnallisen ja terveellisen ympäristön vaatimuksiin.
Kaarisillan yhtenäiskoulun käytävä

Millainen sinun koulukohteesi on

– voimmeko auttaa suunnittelussa? Ota yhteyttä teknisiin asiantuntijoihimme.