Siirry pääsisältöön

Kattohajottajat

Uusi suutinhajottaja NQ19 yhdistettynä uuteen CB-liitäntälaatikkoon täydentää kattohajottajien tuoteperheen. T-listakatolle ja kiinteälle katolle soveltuva NQ19-suutinhajottaja on monipuolisten suuntausominaisuuksiensa ansiosta varma valinta kattohajottajaksi.

Lindabin laajan hajottajavalikoiman lisäksi liitäntälaatikot varmistavat järjestelmän teknisen toimivuuden. Luotettava mittaus ja säätö sekä hyvä päätevaimennus ovat niissä vakiona. Liitäntälaatikko jakaa ilman tasaisesti hajottajalle, jolloin heittokuviot ovat optimaalisia.

Compact Box (CBC/CBE) on pienikokoinen ja soveltuu hyvin ilmamääräsäätimien kanssa käytettäväksi. Multi Box MBB-S ja MBB-E ovat varustettu kartiosäätöpellillä, joka tarjoaa laajan säätöalueen äänettömästi ja mittatarkkuus on huippuluokkaa. Multi Box MBC ja MBE ovat varustettu läppäpellillä.

Compact Box ja Multi Box valikoimasta löytyy versiot tulo- ja poistoilmalle.

NQ19 – uusi kattohajottaja käännettävillä suuttimilla

Soveltuu asennettavaksi T-listakattoihin ja sen hajottajalevy on helppo avata puhdistusta varten. Puhalluskuvio on monipuolisesti muutettavissa ilman uudelleen tasapainotusta.

NQ19-suutinhajottaja yhdistettynä CBC-liitäntälaatikkoon vie vain vähän tilaa alakatossa, mutta on tehokas ja hiljainen yhdistelmä laadukkaaseen ilmanjakoon.

Compact Box

 

  • Pienikokoinen liitäntälaatikko, sisäpuolinen vaimennusverhous
  • Riittävä säätöalue useimpiin kohteisiin
  • Erityisesti ilmamääräsäätimien kanssa
  • EPD tuoteseloste julkaistu

 

  

Multi Box

 

  • Erittäin laaja säätöalue matalalla äänitasolla
  • Erittäin tarkka mittaus ja säätö
  • Täysin vaimennettu liitäntälaatikko

 

Hajottajat Compact Boxille

 

CB-liitäntälaatikko soveltuu käytettäväksi NQ19 lisäksi myös seuraavien
Lindabin päätelaitteiden kanssa: PKA, PCA, LKA, LCA, LCC, LCP ja LKP.

EPD tuoteseloste löytyy tuotteille LCC, LCP ja LKP.