Siirry pääsisältöön

Suunnittelun vapaus ja uusin tekniikka

Olemme Lindabilla pyrkineet kehittämään tuotteitamme myös ulkonäön soveltuvuuden näkökulmasta. Huoneissa on paljon erilaisia tarpeita ulkonäölle ja laitteiden sijoitukselle esimerkiksi saneerauskohteissa, uudiskohteissa ja suojelluissa kohteissa. Plafond XD sijoitetaan seinälle tai kattokulmaan, jolloin se jättää kattopinnan vapaaksi. Ilma- ja vesiliitokset saadaan piilotettua täysin huomaamattoman kotelon taakse.

Eurovent-sertifioidussa ilmastointipalkissa on helposti säädettävä ilmavirta ja puhalluskuvio. Ilmavirta-alue 12-60 l/s ja jäähdytysteho jopa 380 W/m, dT 8K.

  imagel1t2ba.png

 

Tutustu tarkemmin uuteen ilmastointipalkkiimme ja kysy lisää asiantuntijoiltamme

Varmista laitteen istuvuus kohteessasi

Kokeile erilaisia laitesijoitusvaihtoehtoja sekä valitse sopivin seitsemästä mallista interaktiivisessa suunnittelutyökalussa. Sen avulla talotekniikka tuodaan osaksi sisustussuunnittelua eikä teknisistä ominaisuuksista tarvitse tinkiä. Löydettyäsi sopivan ratkaisun, voit luoda siitä esitteen pdf-muodossa (Export solution).

LindQST - suunnittelijan työväline

 

LindQST ilmastointituotteiden valinta- ja mitoitusohjelmalla voit helposti määrittää oikean ja optimaalisen ratkaisun juuri sinun ilmanvaihtotarpeisiisi sopivaksi. Plafond XD teknisen osan mitoitus LindQST:llä