Siirry pääsisältöön

BIM-työvälineet

BIM tiedostot

Building Information Modeling -teknologialla (​BIM) tarkoitetaan rakennuksen ja rakennusprosessin koko elinkaaren aikaisten tietojen kokonaisuutta digitaalisessa muodossa, eli yhtä tai useampaa todellista rakennusta vastaavaa virtuaalimallia. Digitaalisesti koostetut mallit sisältävät rakennuksen täsmällisen geometrian ja tiedot, joita tarvitaan rakentamisen, osien valmistuksen ja hankintatoimen tukena rakennusvaiheessa sekä koko elinkaaren aikana purkuun saakka.

MagiCloud

MagiCloud toimii portaalina Lindabin ilmanvaihtotuotteiden BIM-objekteihin. Verkkokatalogista löydät useat tuotteemme, jotka ovat ladattavissa eri CAD-tiedostoina. Mallien ilmainen käyttö edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Laadukkaat 3D- tuotemallimme sisältävät täydet tekniset ja geometriset tiedot. Suunnittelijat voivat hakea tuotteet MagiCloud:sta jo suunnitteluvaiheessa ja koostaa niiden avulla realistiset LVI-suunnitelmat.

Lindab MagiCAD Plugin

Lindab MagiCAD pluginit yhdistävä mitoitus- ja valintaohjelmamme LindQST:n ja MagiCADin käytön. Pääset helposti mitoittamaan tuotteitamme MagiCADistä, käytit sitten AutoCADiä tai Revitiä.