Siirry pääsisältöön
Iso tuotantolaitos

Teollisuusprojektit yksilöllisesti

Teollisuus on ympäristönä ja vaatimuksiltaan vaativa – ja ympäristövaatimukset yhä kovenevia. Korkeat vaatimukset koskevat myös kaikkia toimitettavia komponentteja. Energiatehokkuus, vähäpäästöisyys ja hiljaisuus ovat oletusarvoja monissa teollisuuskohteissa.

Yli 20 vuoden aikana olemme saaneet toimittaa useita tuhansia tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Jokainen ratkaisu on räätälöity täyttämään kanaviston kestävyysvaatimukset sekä akustiset vaateet.

Olisiko teillä tarvetta päivittää, tarkistaa, uusia toimitettuja ratkaisuja tai sen osia? Lähes kaikki teollisuuden ratkaisuistamme on tuotettu Jyväskylän tuotantolaitoksessamme, jossa sijaitsee myös Lindab-konsernin äänenvaimennuksen globaalituotekehitysyksikkö. Voimmeko siis olla avuksi?

Tuotteet teollisuusilmanvaihtoon

Suunnittelusta toteutukseen

Hitsattava rakenne saattaa tulla vaatimukseksi useasta eri syystä. Kanaviston sisällä kulkeva ilma ja sen mukana olevat partikkelit saattavat rasittaa kanavistoa, jolloin ohuen pellin puhkikuluminen tapahtuu nopeasti. Näissä tapauksissa materiaalivahvuudet ohjaavat valmistajaa hitsattujen saumojen käyttämiseen. Joissain tapauksissa kanaviston paineenkestovaatimus edellyttää hitsattua rakennetta kaikilta kanaviston osilta. Lisäksi hitsatut saumat varmistavat ilmatiiviyden sekä vedenkestävyyden. Saisiko olla teollisuuden ilmanvaihtokanavisto yksilöllisiin tarpeisiinne tuotettuna?

Räätälöidyt kanavaratkaisut

Monet erikoisosien valmistusprojektit alkavatkin puhelinsoitolla: ”Saisikohan teiltä tällaisen, kun vanhaa kanavaa tai edes sen osaa, ei voi enää uuteen kanavistoon käyttää?”. Voimme ylpeänä vastata aina, että kyllä onnistuu. Teollisuusprojektien suunnittelu onnistuu kanssamme MagiCADissäkin.

Teollisuuden äänenvaimentimet

Ympäristövaatimusten tiukentuessa niin suuret kuin pienetkin laitokset joutuvat tarkkailemaan ympäristöönsä tuottamaa melukuormaa. Tarjoamme teollisuudelle äänenvaimennusratkaisuja, jotka sisältävät tuotteen valmistuksen lisäksi äänimittaukset, tuotteiden mitoituksen ja tuotteen suunnittelun. Tuotteistamme löytyy standardiversiot, jotka voidaan omassa tuotannossamme räätälöidä jokaisen kohteen vaatimusten mukaisesti. Meille ääni on tiedettä ja hiljaisuus hyllytavaraa.

Tuki ympäristölupa-asioissa

Olemme saaneet olla tukemassa monia teollisuushankkeiden ympäristölupa-asioita valmistelevia ammattilaisia heidän työssään. Tuotteiden tuntemus, laaja projektikokemus ja teollisen ilmanvaihdon asiantuntemus – näiden avulla pidämme lupauksemme yksinkertaistaa rakentamista myös teollisuuden ilmanvaihdon osalta. Jatkuva tuotekehityksemme pitää huolen siitä, että toimitettu ratkaisu on sellainen, johon voitte luottaa myös tulevina vuosina.

     

Piia Kyrönlahti

Teollisuusmyynti
045 126 0087
piia.kyronlahti@lindab.com

Ota yhteyttä!

Mikko Turunen

Teollisuusmyynti
050 358 3073
mikko.turunen@lindab.com

Ota yhteyttä!