Siirry pääsisältöön

Ilmanvaihto

Oikein valituilla päätelaitteilla ilmanjako on optimaalinen kaikissa tilanteissa. Markkinoiden laadukkain kanavajärjestelmä on koko ilmanvaihtojärjestelmäsi perusta.

Ilmanvaihto tarpeenmukaisesti

Tarpeenmukaisella ilmanvaihtojärjestelmällä varmistat, että sisäilmaolosuhteet ja energiankulutus ovat jokaisella hetkellä optimaaliset. Käytössä olevat tilat saavat tarvitsemansa raikkaan ilman. Näin varmistetaan viihtyisä ja terveellinen sisäilmasto. Vastaavasti tyhjissä tiloissa vähennetään ilmanvaihtoa ja säästetään energiaa.

UltraLink® ​- ilmavirran mittaus ja säätö huoltovapaasti

Vallankumouksellista tekniikkaa energiatehokkaaseen ilmanvaihtoon.

Atrium Plana -säteilypaneeli

Ainutlaatuinen valmistustekniikka takaa tehokkaan lämmönsiirron ja vedottomat olosuhteet. Kuva Vaasan keskussairaalan H-rakennuksesta.

Työkalu päätelaitevalintaan

Päätelaitteille on nopea tehdä tekniset laiteajot LindQST-sivustolla. Vaativampia ratkaisuja, kuten ilmalämmityskohteita varten, on helppo tehdä simuloinnit heittokuvioista ja äänitasoista.

Safe®-kanavajärjestelmä

D-luokan tiiviys asennettuna varmistaa, että kanavisto on äänetön ja energiatehokas. Lindabin Safe®-kanavajärjestelmä sai ensimmäisenä maailmassa Eurovent-sertifikaatin. Se täyttää myös suomalaisen Eurofins-sertifikaatin tiukat vaatimukset kanaviston laadulle ja on M1-puhtausluokkaa.

   

Uudet ilmanvaihdon tuotteet 

KVDPX - hiljaisuuden uusi standardi

Hiljaisuus kuuluu hyvään sisäilmastoon.

    

Raikas ilma sisään, likainen ulos

– energiatehokkaasti, hiljaisesti, sopivan lämpöisenä ja visuaalisesti kauniissa paketissa.