Siirry pääsisältöön
Toimisto Isossa Pajassa

Atrium Plana

Atrium Plana -säteilypaneeli on nykyaikainen alumiinipaneeli, jossa kupariputket on laserhitsattu suoraan säteilypintaan varmistaen optimaalisen lämmönsiirron kahden metallin välille. Valikoimasta löytyy perforoitu malli, jonka jäähdytys- ja lämmitystehot ovat markkinoiden suurimmat. Paneelista löytyy kattavat absorbtioarvot akustista mitoitusta varten.

Jäähdytys- ja lämmitystapana säteilypaneeli on turvallinen. Jäähdytystilanteessa ei synny vetoa ja lämmitystilanteessa lämmitys jakaantuu tasaisesti huonetilaan.

Perforoidun mallin paneelin reiät mahdollistavat huoneilman virtaamisen paneelin läpi omakonvektion vaikutuksesta lisäten merkittävästi paneelin tehoa. Tämän lisäksi tuloilmapäätelaitteen ilmasuihkulla voidaan tehostaa paneelien toimintaa. Tätä tehonlisäystä ei oteta huomioon laskentaohjelmassa, koska päätelaitteen sijoituksella on merkittävä vaikutus. Jos haluat tietää siitä enemmän, ota yhteyttä teknisiin asiantuntijoihimme.

Samaa perforointia voidaan hyödyntää huonevaimennuksen lisäämiseen, kun ääni läpäisee paneelin ja vaimenee katon vaimennuspinnassa. Olemme mittauttaneet useita erilaisia tapauksia, ja äänen absorbtiokertoimet löytyvät tästä raportista.

  • Tehosta suurin osa säteilyn kautta
  • Perforoidut mallit lisäävät tehoa ja parantavat huoneakustiikkaa
  • Helppo puhdistaa
  • Huomaamaton ulkonäkö
 

  

Integroi lisävarusteet Atrium Planaan

Atrium Plana -säteilypaneeleihin on integroitavissa erilaisia lisävarusteita, kuten valaisimia, liiketunnistimia, sprinkler-suuttimia, kaiuttimia ja päätelaitteita. Kysy lisää teknisiltä asiantuntijoiltamme. Kuva Keskon K-Kampukselta.

   

Eteläranta 10:ssä Atrium Plana

Tyylikäs ja tarkoituksenmukainen

Säteilypaneelit jäähdyttävät Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n toimitilat. Kohteen pääurakoitsija ja suunnittelija valitsivat ratkaisuksi Lindabin Atrium Plana -säteilypaneelin, jonka pystyi räätälöimään täydellisesti kohteen vaatimuksiin sopivaksi. Atrium Planan tasainen pinta tekee alakattoasennuksesta huomaamattoman. Yli 50 % laitteen tehosta saadaan säteilyn kautta, joka aikaansaa vedottomat olosuhteet huonetilaan.