Siirry pääsisältöön

Meille ääni on tiedettä ja hiljaisuus hyllytavaraa 

Suuri osa melusta on vältettävissä. Tämän asiantuntemuksen haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa, jotta huonetiloihin saadaan optimaalisen ilmanlaadun lisäksi hyvä akustiikka.

Äänenvaimentimia tarvitaan varmistamaan, että ilmanvaihtokoneiden ja kanaviston säätölaitteiden aiheuttamat äänet eivät pääse huonetiloihin. Huonetilojen akustiikkaan voidaan vaikuttaa paljon myös päätelaitevalinnalla sekä käyttämällä säteilypaneeleita, joissa on hyvä huoneäänen vaimennuskerroin.

 

Ääni tieteenä

Ääni – ja sen vähentäminen – on tiedettä. Painehäviö, siirtohäviö ja vaimennusratkaisun itse tuottama melu vaikuttavat kaikki ilmanvaihtojärjestelmän energiatehokkuuteen ja siihen, miten ääni koetaan huoneessa.

Lindabin akustinen laboratorio Tanskan Farumissa perustettiin vuonna 1999. Laboratorio on rakennettu ISO EN-7235:2009 standardin mukaisesti, ja ulkopuolinen viranomainen on sertifioinut sen. Vuonna 2019 laboratorio päivitettiin vastaamaan vuoden 2020 ja sitä seuraavien vuosien vaatimuksia.

Laboratoriossamme tehtävät testit ja mittaukset tehdään tämän standardin mukaisesti, ja ne ovat ratkaisevan tärkeitä tuotteidemme kehittämisessä ja parantamisessa. Näin takaamme, että sekä suorituskyky että tiedot ovat luotettavia, ja äänilaskelmat ovat tarkat järjestelmän mitoitusta ja äänivaatimuksia varten.

Panostamme ääneen

Tiedämme, että oikealla tuotevalinnalla voidaan välttää ilmanvaihtojärjestelmien aiheuttamat meluhaitat. Siksi akustiikka ja äänenvaimennus ovat olleet keskeinen osa tuotevalikoimaamme, tutkimustilojamme ja osaamistamme jo vuosia.

Ääni ja energiatehokkuus

Vähennä melua - ja säästät energiaa

Ympäristömelun vähentäminen rakennuksessa on tärkeää. Tietoisuus rakennuksen energiankulutuksesta on myös tärkeää.

Tuotteemme ja järjestelmämme ovat tutkimus- ja kehitystyön tulosta, jossa optimoitu sisäilmasto ja energiatehokkuus ovat korkeimpia vaatimuksia. Painehäviö on merkittävä indikaattori ilmanvaihtojärjestelmän kokonaiskäyttökustannusten kannalta, minkä vuoksi se on tärkeä parametri kaikkien tuotteidemme - myös kanavien, liitososien, ilmanhajottajien ja äänenvaimentimien - testeissä ja mittauksissa.

  

Sertifikaatit ja dokumentaatiot

Kyse on luottamuksesta, tiedosta ja kokemuksesta.

Tuotteet ilman tarkkoja tietoja ovat merkityksettömiä järjestelmän mitoituksessa. Äänenvaimentimiemme mukana toimitetaan yksityiskohtainen dokumentaatio, tekniset tiedot ja kolmannen osapuolen todistukset tiiviysluokasta ja puhdistettavuudesta.

 

 

KVDPX

Markkinoiden tehokkain äänenvaimennin. Valitse KVDPX, kun laatuvaatimukset ovat korkealla tasolla ja asennustilaa on rajallisesti.

LindQST - suunnittelijan työväline akustiikkaratkaisuihin

Kaikki testatut mittauksemme ja tuloksemme ovat saatavilla tuotevalintaohjelmistomme LindQST:n kautta. Löydät yhden ohjelmiston kautta kaikki tiedot tarkkoihin äänilaskelmiin, optimoituun valintaan ja laadukkaan, hiljaisen ja energiaa säästävän ilmanvaihtojärjestelmän suunnitteluun.

 

 

Eteläranta 10:ssä Atrium Plana

Atrium Planan perforoitu malli parantaa huoneakustiikkaa

Atrium Plana -säteilypaneeli on nykyaikainen alumiinipaneeli, jossa kupariputket on laserhitsattu suoraan säteilypintaan varmistaen optimaalisen lämmönsiirron kahden metallin välille. Valikoimasta löytyy perforoitu malli, jonka jäähdytys- ja lämmitystehot ovat markkinoiden suurimmat. Perforoitua mallia hyödynnetään huonevaimennuksessa, kun ääni läpäisee paneelin ja vaimenee katon vaimennuspinnassa.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Haluatko keskustella

asiantuntijan kanssa kohteesi äänenvaimennusratkaisuista?