Siirry pääsisältöön

Toimistojen ilmanvaihto

Toimistojen ilmanvaihdon suunnitelmista löytyy tyypillisesti Atrium Planaa ja NR19:iä, Plexus-aktiivipalkkeja, NS19 ja MBB-kattohajottajia, KVDPX:iä, UltraLink® FTCU:ita sekä runkona sertifioitu Safe®-kanavajärjestelmä. Suunnittelemme mielellämme kanssasi kohteeseesi parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun LindQST-ohjelmamme simulointi- ja tuotevalikoimaehdotuksen lisäksi. Muutamina esimerkkeinä kohteistamme ovat Keskon pääkonttori K-Kampus, Euroopan kemikaalivirasto ECHA:n pääkonttori ja VR Groupin pääkonttori Isossa Pajassa.

K-Kampus

K-Kampus on Keskon uusi pääkonttori ja 1 800 työntekijän työpiste. K-Kampuksen suunnittelussa ja rakentamisessa energiatehokkuus on ollut yksi tärkeimmistä teemoista. Rakennuksen lämmityksen, valaistuksen ja ilmastoinnin säätämisessä hyödynnetään tekoälyä, jotta saavutetaan sekä energiatehokas että käyttömukavuudeltaan erinomainen lopputulos. Rakennuksella on BREEAM- ja Green Office -ympäristösertifikaatit. Lindab on vastannut K-Kampuksen ilmanvaihtoratkaisuista.

    

Euroopan kemikaalivirasto ECHA

Euroopan kemikaalivirasto ECHA:n pääkonttori muutti Helsingin Telakkarantaan 2020 uusiin tiloihin, jonka ilmanvaihtoratkaisuista Lindab vastasi.

    

Iso Paja

VR Group remontoi Ison Pajan pääkonttorikseen. Mittavassa remontissa sisäilmaratkaisuista vastasi Lindab.

    

Voimmeko auttaa sinua

toimistojen ilmanvaihdon suunnittelussa?