Siirry pääsisältöön

Kesätyöntekijäksi Espooseen

Tule meille työkaveriksi varastoon ajalle kesä-syyskuu

Varasto

Tehtävät sisältävät keräilyä ja saapuvien autojen purkamista sekä muuta varastotyötä. Työt suoritetaan trukkia käyttäen. Kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi.

Töitä teemme kahdessa vuorossa: aamuvuoro on klo 6.00-14.00 ja iltavuoro klo 14.00-22.00, 40 tuntia viikossa. Oma auto helpottaa työmatkojen tekoa merkittävästi, ellet asu niin lähellä työpaikkaa, että pystyt taittamaan työmatkat pyöräillen tai kävellen. Työpäivät ovat arkipäivisin maanantaista perjantaihin.

Mitä toivomme sinulta?
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Trukin ajotaito katsotaan eduksi
  • Käytössä on vastapaino- ja tukipyörätrukkeja, työtehtävät vaativat myös jonkin verran ulottuvuutta ja hyvää fyysistä kuntoa
  • Hyvällä asenteella pärjää pitkälle.
Tarjoamme sinulle

kattavan perehdytyksen, kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit kansainvälisessä yrityksessä. Työnantajana noudatamme Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjan toimintaperiaatteita.

Palkka

sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

tehtävästä antavat tiistaisin ja torstaisin klo 14.30–15.30
Marjut Koskenkorva puh. 0400 968 244
Mika Luoma-Kyyny puh. 040 485 7653

Lähetä

hakemuksesi 15.5.2022 mennessä sähköpostiosoitteella rekry@lindab.com. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti, joten hakemus kannattaa lähettää pian.

 

Lindab | Laadukasta sisäilmaa
on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita sekä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat rakentamista ja parantavat sisäilman laatua. Lindab Suomen toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, jossa työskentelee 5 000 ammattilaista 24 maassa. Suomessa meitä on lähes 100 ja toimintaverkostomme on koko maan kattava. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit kansainvälisessä yrityksessä. Lindab on savuton ja päihteetön työpaikka. Lue lisää www.lindab.fi