Siirry pääsisältöön

Tule kesätöihin Espoon varastoomme

Varastollamme pääset tutustumaan logistiikkapisteemme toimintaan monipuolisesti. Työpäiviin kuuluu mm. keräilyä, vastaanottoa, lähettämistä ja tuotannon aputöitä. Työskentelyn tukena meillä ovat erilaiset trukit. Pääset tekemään töitä tiimin kanssa, jossa työtehtäviin suhtaudutaan aina hyvällä fiiliksellä.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, reipas ja vähintään 18-vuotias. Koulutamme työtehtäviin ja toimintatapoihin, joten aiempi kokemus varastoalalta ei ole edellytys. Pääasia, että olet halukas oppimaan.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan alkukesän aikana ja jatkuu elo-syyskuulle. Töitä tehdään kahdessa vuorossa 40 h/vko (klo 6–14 ja 14–22). 

Lisätietoja

Lisätietoja voit kysyä työnjohtajaltamme Mika Luoma-Kyynyltä joko sähköpostitse (mika.luoma-kyyny@lindab.com) tai puhelimitse 040 485 7653 tiistaisin ja torstaisin klo 14.30-15.30.

Hae pian

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja palkkatoiveestasi osoitteeseen mika.luoma-kyyny@lindab.com. Hakuaika päättyy 9.4.2023, käymme hakemuksia läpi säännöllisesti, joten hakemus kannattaa lähettää pian.