Siirry pääsisältöön
Lindabin työntekijät työmaalla

Tekninen myyjä Jyväskylään

Haemme nyt ilmastointialasta kiinnostunutta teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua, ja siinä teknisellä myyjällä on ratkaiseva rooli.   

Teknisenä myyjänä

vastaat ilmanvaihdon erikoistuotteiden ja akustiikan tarjouslaskennasta, myynnistä sekä myynnin tuesta koko myyntiryhmälle. Toimit yhteistyössä muun muassa viennin ja kotimaan asiakkaiden, Jyväskylän tuotannon, tuotepäälliköiden sekä Suomen Operations-tiimin ja Lindab-konsernin sisäisten asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta

  • Ymmärrystä myyntiprosessin sekä tilaus- ja toimitusprosessin tärkeydestä
  • Tartut tehtävääsi oma-aloitteisesti ja uskallat ottaa vastuuta sekä olet innokas kehittämään omaa osaamistasi
  • Olet tarkka ja omaksut helposti teknisiä asioita
  • Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Työvälineitäsi ovat muun muassa Lindabin mitoitusohjelmat, eShop, MS Office-sovellukset sekä Microsoft toiminnanohjausjärjestelmä
  • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Aikaisempi kokemus akustiikasta ja ilmastointialan tuotteista katsotaan eduksi.

Tarjoamme

haastavan ja monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisten projektien parissa. Saat mahdollisuuden olla alan osaavin vaikuttaja. Tulet työskentelemään kannustavassa työympäristössä. Henkilöstöllemme on tarjolla laajat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä yrityksessä. Tavoitteenamme on olla yksi alan parhaista työnantajista.

Lisätietoja                                                             

tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jonne Luotonen puh. 050 910 4504 tai sähköpostitse jonne.luotonen@lindab.com.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.8.2021 mennessä sähköpostiosoitteella rekry@lindab.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa lähettää pian.


Lindab – For a better climate
on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita sekä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat rakentamista ja parantavat sisäilman laatua. Lindab Suomen toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, jossa työskentelee   5 100 ammattilaista 32 maassa. Suomessa meitä on lähes 100 ja toimintaverkostomme on koko maan kattava. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit kansainvälisessä yrityksessä. Lindab on savuton ja päihteetön työpaikka. Lue lisää www.lindab.fi/rekry ja www.lindab.fi/lindab.