Siirry pääsisältöön

Oletko kiinnostunut ilmastointialasta?

Haemme kasvun tueksi Jyväskylän tehtaallemme teknistä tarjouslaskijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua ja IV-tuoteratkaisuja.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Tekninen tarjouslaskenta, myynnin tuki
  • Tuotannonsuunnittelun tukitehtävät
  • Projektinhoito yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Toivomme sinulta

erinomaisia tiimityötaitoja, tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Olet oma-aloitteinen, uskallat ottaa vastuuta ja olet innokas kehittymään työssäsi. Omaat hyvät IT-taidot, kuten Microsoft Office 365 ympäristön ja omaat kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Sinulla on kokemusta 3D-mallinnusohjelmista esim. Autodesk. Ymmärrys ja kokemus MagiCAD:n käytöstä on eduksi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ilmastointituotteista ja/tai teknisestä tuotesuunnittelusta. Tekninen koulutus kuten LVI-insinööri tai kone- ja tuotantotekniikan insinööri ovat eduksi.

Tarjoamme

mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän yhtiössä, joka on osa kansainvälistä konsernia ja tavoittelee kasvua Suomessa. Henkilöstöllemme on tarjolla laajat henkilöstöedut ja loistava työilmapiiri. Tavoitteenamme on olla yksi alan parhaista työnantajista. Tulet työskentelemään innostavassa tiimissä, jossa tuemme työkaveriamme.

Lisätietoja                                                             

tehtävästä antaa tehdaspäällikkö. Lauri Stenholm, puh. 040 680 8567 tai sähköpostitse lauri.stenholm@lindab.com.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2024 mennessä sähköpostiosoitteella rekry@lindab.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa lähettää pian.


Lindab – 
Laadukasta sisäilmaa

Lindab on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita ja tekee projekteja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Lindab Suomen toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, jossa työskentelee 5 000 ammattilaista 20 maassa. Suomessa meitä on lähes 100 ja toimintaverkostomme on koko maan kattava. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit kansainvälisessä yrityksessä. Tavoitteenamme on olla yksi alan parhaista työnantajista, ja meillä saat olla oma itsesi. Meillä pääset myös kehittämään itseäsi ja etenemään urallasi. 

Lindab on savuton ja päihteetön työpaikka.