Siirry pääsisältöön
Lindabin työntekijät työssään

Tuoteryhmäpäällikkö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ilmastointialasta kiinnostunutta tuoteryhmäpäällikköä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua, ja siinä tuoteryhmäpäälliköllä on ratkaiseva rooli.

Tuoteryhmäpäällikönä

  • Markkinoit tuotteita suunnittelutoimistoille ja rakennuttajille sekä avustat suunnittelijoita tuotevalinnoissa ja suunnittelukohteiden suunnittelussa
  • Olet osa myynti- ja markkinointitiimiä ja raportoit myyntijohtajalle
  • Vastaat oman tuoteryhmäsi tuotteiden teknisten tietojen saatavuudesta asiakkaille ja Lindabin organisaatiolle
  • Vastaat yhtiön työntekijöiden kouluttamisesta uusien tuotteiden osalta sekä toimit tarjouslaskennan teknisenä tukena teknisten tuoteryhmien laitevalinnoissa
  • Vastaat tuoteryhmäsi tuotesortimentista ja sen seurannasta. Toimit näissä yhteistyössä osto-organisaation kanssa
  • Huolehdit myös tuoteryhmäsi tuotteiden suomenkielisestä dokumentaatiosta
  • Osallistut tarvittaessa konsernin kokouksiin
  • Toimit yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun, muiden tuoteryhmäpäälliköiden, talouspäällikön sekä Operations-tiimin kanssa Suomessa sekä Lindab-konsernin tuotehallintahenkilöiden kanssa muissa maissa.

Toivomme sinulta

teknillistä AMK-tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtosuunnittelusta tai suunnittelijamarkkinoinnista. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kokemusta mm. MagiCAD-ohjelmistosta ja MS Office 365 ohjelmista. Ymmärrät ajantasaisen tuotehallinnan tärkeyden ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Sinulta löytyy tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Olet itseohjautuva ja viet systemaattisesti asioita loppuun asti. Lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia.

Tarjoamme

mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän, kannustavan työympäristön sekä kehittymismahdollisuudet menestyvässä yhtiössä, joka on osa kansainvälistä konsernia. Pääset paikkaan, jossa voit olla alamme johtava osaaja. Henkilöstöllemme on tarjolla laajat henkilöstöedut. Tavoitteenamme on olla yksi alan parhaista työnantajista. Tulet työskentelemään innovatiivisessa ja innostavassa tiimissä.

Lisätietoja

tehtävästä antaa myyntijohtaja Janne Nordling puh. 040 837 2592.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.8.2021 mennessä sähköpostiosoitteella janne.nordling@lindab.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa lähettää pian.


Lindab – For a better climate
on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita sekä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat rakentamista ja parantavat sisäilman laatua. Lindab Suomen toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, jossa työskentelee   5 100 ammattilaista 32 maassa. Suomessa meitä on lähes 100 ja toimintaverkostomme on koko maan kattava. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit kansainvälisessä yrityksessä. Lindab on savuton ja päihteetön työpaikka. Lue lisää www.lindab.fi/rekry ja www.lindab.fi/lindab.