Siirry pääsisältöön
  • 1 null
  • 2 null

Työnjohtaja Espooseen

Lindab on kansainvälinen konserni, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita ja tekee projekteja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Parempi sisäilma ja turvalliset tilat ovat meille sydämen asioita. Johtotähtenä valinnoissamme toimii sloganimme paremman ilmaston puolesta.

Suomessa toimimme nimellä Oy Lindab Ab ja toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Lindab on savuton ja päihteetön työpaikka.

Etsimme nyt logistiikan ja varaston ammattilaista

TYÖNJOHTAJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseemme.

Tehtävään valittu henkilö tulee toimimaan esimiehenä noin 20:lle logistiikka-alan ammattilaiselle. Työtehtäviisi kuuluvat varastosta ja logistiikasta vastaaminen Espoon yksikön osalta ja yhteistyössä toimiminen tuotannon, asiakkaiden, yhteyshenkilöiden sekä kuljetusliikkeiden kanssa. Etsimme tehtävään asiakaspalveluhenkistä ja erinomaiset tiimityötaidot omaavaa henkilöä, jonka työntekemisen perustana on turvallinen työympäristö.

Edellytämme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on aiempaa näyttöä tuloksellisesta esimiestyöstä varastossa, logistiikassa tai kuljetusalalla. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi logistiikkainsinööri). Työtehtävät edellyttävät järjestelmien käyttöä mm. Microsoft ohjelmistot. Koulutamme sinut osaajaksi Microsoft ERP-järjestelmäämme.


Tarjoamme sinulle
Kannustavan työympäristön sekä kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa kansainvälisessä yrityksessä. Olemme ihmisläheisiä, pidämme huolta toisistamme ja autamme asiakkaitamme menestymään. Olemme alamme parhaita asiantuntijoita. Viemme alaa eteenpäin kestävien ja vastuullisten tavoitteidemme mukaisesti. Henkilöstöllemme on tarjolla laajat henkilöstöedut.

Arvostamme

  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja tuotannosta
  • Innovatiivista työskentelyotetta
  • Järjestelmäosaamista

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi 3.6.2021 mennessä.
Rekrytointia hoidaa puolestamme StaffPoint, jossa lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Eloranta p. 044 420 4217.

HAE PAIKKAA