Siirry pääsisältöön
EKO-HASD

Uusi puhtaamman sisäilman tuoteperhe

Lindab on ottanut valikoimiinsa Ekoventin puhtaamman sisäilman tuoteperheen. Uusi ilmastointikatossarja on suunniteltu vähentämään painehäviötä ja estämään tehokkaasti veden pääsy sisälle. Valikoiman tuotteet ovat hiljaisia ja energiatehokkaita. Skandinaavisen pelkistetty muotokieli istuu eri tyylisiin kohteisiin saumattomasti.

Alusinkkipellistä valmistetut tuotteet toimitetaan halutun väriseksi maalattuna. Tuotteet ovat lisäksi saatavilla ruostumattomasta teräksestä ja Magnelis C5 -materiaalista valmistettuina, alumiinisina ja kuparisina.

Ilmastointikatossarjojen malleja valmistetaan 12 vakiokoossa. Lisäkokoja toimitetaan tilauksesta.

Yhteistä ilmastointikatoksille

  • Korroosioluokka C4 vakiona
  • Uudistettu asennuskehys lisää joustavuutta asennettaessa ilmastointikatos kattoläpivientiin
  • Erikoismuotoiltu vedenpoistokouru minimoi siirtymisriskin poistoilmaan ja tuloilmaan
  • Korkeat virtausmäärät
  • Energiatehokas
  • Hiljainen
  • Säädettävä poistoaukko lisää poistonopeutta, saatavana lisävarusteena
  • Ilmastointikatokset löytyvät MagiCADistä

Esimerkkejä uutuuksista

Ilmanottokatos EKO-HUAS

EKO-HUAS on tehokas ilmanottokatos kiinteistöihin ja teollisuuslaitoksiin. Ilmaottokatoksessa on samanlainen ulkomuoto kuin EKO-HKAS-yhdistelmäkatoksessa ja EKO-HAAS-ulospuhalluskatoksessa, joten sitä käytetään usein yhdessä näiden kanssa haluttaessa yhtenäiset ilmastointikatokset. EKO-HUAS suositellaan asennettavaksi EKO-TD-kattoläpivientiin.

Ulospuhalluskatos EKO-HAAS

EKO-HAAS on energiatehokas ulospuhalluskatos kiinteistöihin ja teollisuuslaitoksiin. Ulospuhalluskatoksen ulkomuoto on sama kuin EKO-HKAS-yhdistelmäkatoksessa ja EKO-HUAS-ilmanottokatoksessa, ja sitä käytetään tästä syystä usein yhdessä näiden kanssa haluttaessa yhtenäiset ilmastointikatokset. EKO-HAAS suositellaan asennettavaksi EKO-T-kattoläpivientiin.

Tutustu lisäksi yhdistelmäkatos EKO-HKAS:iin, jossa on yhdistettynä ilmanotto- ja ulospuhalluskatos.

Tuoteperheestä löytyy lisäksi kaksiosainen ilmanottokatos EKO-HUSD ja kaksiosainen ulospuhalluskatos EKO-HASD.

Tuotteiden materiaali ja pinnoite

Tuotteet valmistetaan vakiona alusinkkipellistä (Az), ja ne voidaan toimittaa halutun värisiksi maalattuina. Tuotteet voidaan toimittaa myös Magnelis C5 -materiaalista tai ruostumattomasta teräksestä (EN 1.4404) valmistettuna, alumiinisena ja kuparisena.

Ekovent

Ekoventin tuotteet valmistetaan Ruotsissa. Tuotteet ovat elinkaareltaan pitkäikäisiä ja kierrätettäviä. Ekovent on Lindabin tytäryhtiönä sitoutunut samoihin korkealaatuisuuden ja vastuullisuuden arvoihin kuin Lindab.

Tutustu Ekovent-uutuustuotteisiin 

Lataa tuote-esitteet
EKO-HUASEKO-HAAS, EKO-HKAS, EKO-HUSD, EKO-HASD, EKO-KVD, EKO-T, EKO-TD