Siirry pääsisältöön

Lindabin myyntitiimi on vahvistunut uusilla asiantuntijoilla

UutisetJOULU 17, 2021 12.17 CET
Ilmari Kirjalainen ja Mikko Turunen Jyväskylän tuotantoyksikössä

Asiantunteva myyntitiimimme on vahvistunut uusilla osaavilla tekijöillä. Ilmari Kirjalainen ja Mikko Turunen ovat uudet lindabilaiset. Ilmari toimii tuoteryhmäpäällikkönä ja Mikko teollisuustuotteiden myyjänä.

Ilmari on 37-vuotias koneinsinööri, kahden pojan isä Kirkkonummelta. Hän on toiminut 12 vuotta tuote- ja projektipäällikkönä ammattikäyttöisten keskuspölynimurijärjestelmien parissa maa- ja meripuolella kansainvälisesti. Kokemusta on kertynyt myös asuntoilmanvaihtotuotteiden tarjontapäällikkönä. Lindabilla Ilmarin vastuulla olevat tuoteryhmät tarkentuvat perehtymisen aikana. Ja tehtävänkuvaan kuuluu myös muiden tuoteryhmäpäälliköiden tukeminen.

"Kouluttaudun nyt innokkaasti ja odotan malttamattomana, että pääsen olemaan avuksi myyjillemme ja asiakkaillemme. Olen vaikuttunut Lindab Suomen tiimihengestä ja toistemme tukemisesta", Ilmari toteaa.

Mikko on 28-vuotias LVI-alan ammattilainen. Hänellä on LVI-asentajan sekä Talotekniikkainsinöörin AMK-tutkinnot. Mikko on yhtäjaksoisesti opiskellut tai työskennellyt LVI-alalla 15-vuotiaasta lähtien. Hän on toiminut LVI-suunnittelu- ja mallinnustehtävissä suurien ja keskisuurien hankkeiden parissa. Lisäksi Mikolla on kokemusta LVI-kuntotutkimuksista sekä hankevastaavana toimimisesta erilaisissa hankkeissa. Hän on myös toiminut säteilyturvallisuudesta vastaavana johtajana Suomen laajuisesti. Mikko on aloittanut uuden työnsä tekemällä äänilaskelmia sekä tarjouslaskentaa.

"Odotan innolla yhteistyötä uusien ja nykyisten asiakkaidemme kanssa", kertoo Mikko.

Tervetuloa Lindabille Ilmari ja Mikko!